2019. augusztus 12., hétfő

Kreatív borító Darren egyik könyvéhez - Sunburn



Nagyon izgalmas projektre bukkantam a Behance oldalán, ugyanis egy maláj grafikus újragondolta a Darren Sunburn könyvét, mely egy bulgáriai útról szól, ahol egy szörny nem kíméli főszereplőinket.




Bár nagyon kreatívan állt a szörnyhöz, én valahogy nem így képzelném azt el. Viszont bizonyos elemeket valóban hűen felhasznált a könyv adta leírásból, például tudnillik a bolgár szörnyünk bőre áttetsző, átlátunk a belső szerveibe, ugyan akkor itt csak a hasnál látszódik ez, de itt-ott az inakat is is megtaláljuk a bőrnél. A könyvben sokkal bestiásabb-veszedelmesebbnek és magasabbnak mutatkozik szörnyünk.


Ellenben a borító nagyon merész és kreatív, ami mellett nem mehetünk el! Az olvasónak, az olvasás előtt fel kell fednie a szörnyet. Mi rosszabb egy leégésnél a napon? A leégett bőrt leszedve megkapjuk a választ, és felfedjük a benne lévő könyvet is!

Zseniális tipóval, kompozicióval készített a maláj grafikus promóképeket, amik egy jobb kidolgozás után, még filmplakátnak is elmennének. Ti megnéznétek a könyvet filmváltozatban?


Vagy nem olvastad? Akkor itt megteheted!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése