2019. július 27., szombat

Mit várhatunk a POKET zsebkönyvtől?

2019. július 24-én megjelent újra az a könyv, ami valószínűleg sokak első olyan könyve volt, mely által megkedveltük az olvasást. Többek között nekem is, ugyan úgy, ahogy Ember Márknak.

A POKET zsebkönyv 990 Ft-ba kerül, és 1000 példányt nyomtak ki belőle F.Nagy Piroska fordításával.

A könyvből világosan kiderül, hogy csak az első részt akarták POKET formájában elkészíteni. Ugyanis a legvégén a többi könyvre a Mórára hivatkoznak.

De mit is jelent ez nekünk? Egyrészt az igazi rajongók egy negyedik féle megjelenést is magukénak tudhatnak (az eredeti, a hangoskönyv, a filmes borítós, és a POKET), de ami még ennél is izgalmasabb, talán újabb rajongói tábort építhetnek fel?

Darren Shant a világ minden pontján ismerik, Japánban külön manga is készült a vámpírsorozatról. A Zom-B (hazai) sikertelensége után nem igazán jött ki más könyv, csak a 4 amazonos felnőtt könyve, valamint a Hagurosan. Viszont remek alapanyag és segítség-támogatás tud lenni ez a könyvmegjelenés, ahol 1000 példányban tudja újra bebizonyítani Darren azt, hogy igenis, még érdemes olvasni a könyveit.

És ez egy erős hivatkozási alap is tud lenni az elkövetkezendő könyveire magyar vonatkozásban. Reméljük sokan most fedezik fel az automaták által Darren Shan egyik első művét. A rajongóknak pedig, jó olvasást újra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése