Zom-B

A Zom-B sorozat hivatalos honlapja: http://www.zom-b.co.uk/


Zom-B - MagyarulZom-B

A 12 részes sorozat főhőse, Smith B. átlagos kamasz, akinek naponta el kell viselnie apja idegengyűlöletét, és együtt kell élnie rémálmaival, amelyekben kisbabák mészárolják le. Amikor aziskolát zombitámadás éri, B. és barátai a zegzugos folyosókon át menekülnek. Olyan szövetségest keresnek, aki segít felvenni a harcot az üldözőkkel…A Zom-B-sorozat kötetei apokaliptikus világban játszódnak, ahol a zombik sötét diadalt ülnek. A vérfagyasztó történet elbeszélője pedig maga is áldozat.


Zom-B - Alvilág
Emberséges tudsz-e maradni, ha már szörnyeteggé váltál?


Szembe tudsz-e nézni a jelennel, ha a múlt foglya vagy?

Kihez fordulhatsz segítségül egy valóságos rémálomban?

B Smith számára a halállal semmi nem ér véget.


Zom-B - Város

A sorozat harmadik kötetében B elindul London utcáin, és szemügyre veszi, milyen pusztításokat okozott a zombik támadása. A holtak és élőholtak városa ez, és akik megmenekültek, néha veszélyesebbek, mint maguk a zombik. A várost felügyelő fegyveres csapatok csak növelik a rettegést, és a színen újra feltűnik a rémálomba illő, különös bohóc!

„Régebben azt gondoltam, London az egyik legizgalmasabb hely a világon, ahol egyfolytában történik valami, és egy percre sem áll meg az élet. Most úgy érzem magam, mintha a világ legnagyobb temetőjén sétálnék át, ami ráadásul még ronda és rendetlen is... Mindenütt megszáradt vér- meg hányásfoltok… Bár nincs akkora bűz, mint gondolná az ember, azért elég durva, főleg, hogy az orrom most sokkal érzékenyebb, mint amikor még éltem.”

Zom-B - Angolul
Zom-B

 

Zom-B Underground - Zom-B Alvilág
   

Zom-B City - Zom-B Város     
                                       
     

Zom-B Angels - Zom-B Angyalok


Zom-B Baby - Zom-B Baba


Zom-B Gladiator - Zom-B Gladiátor


Zom-B Circus


Zom-B Mission - Zom-B Küldetés

 

Zom-B Clans - Zom-B Klánok

 

Zom-B Family - Zom-B Család

          

Zom-B Fugitive - Zom-B Szökevény


Zom-B Goddess - Zom-B Istennő


   

8 megjegyzés:

 1. Alig várom, hogy egyszer magyarul is megjelenjen! A magyar fordítás elég lassú, ezt amúgy Darren is megjegyezte a Facebook-on.

  VálaszTörlés
 2. Én is örülnék, ha végre kijönnének ezek is magyarul. Van rá esély, hogy mondjuk idén megjelenjen az első?

  VálaszTörlés
 3. Sajnos a magyar Darren Shan megjelenések nem túl példaértékűek, de reménykedünk. Egyébként, ha megy az angol, akkor a Libriben angolul meg tudjátok venni itt: http://www.libri.hu/idegen_nyelvu/konyv/darren_shan.zom-b.html

  VálaszTörlés
 4. És persze a letöltéseinknél megtalálhatjátok az első kötet rajongói fordítását.

  VálaszTörlés
 5. Angolul se igyekeznek megjelenni itthon a kötetek... na mindegy. Lenne érdeklődés további rajongói fordításokra? Nem tudom ki fordította le az elsőt, csak kíváncsiságból kérdezem :)

  VálaszTörlés
 6. Pedig az USA-ban és a UK-ban is nagyon nagy sikere van a köteteknek. Nem értem én sem. Rajongói fordítást mindig szívesen fogadunk, ha nekivágnál, akkor csak biztatni tudunk. :) Az első rész fordításáért Zephirys-nek jár a köszönet. :)

  VálaszTörlés
 7. na ha kétszer lesz fent, akkor bocsi, valamiért hülyül a gépem:

  www.bookdepository.com puha borítóval 4-5 keménnyel 6-7 ajróért meg lehet venni darabját a sorozatnak. átlagban másfél két hét alatt kihozzák és nincs postaköltség.
  Évek óta rendelek tőlük és még sosem volt baj.

  VálaszTörlés