A Film
Legelőször a Warner Bros. vásárolta meg a filmkészítés jogait az írótól, mivel azonban a film készítése sehogysem haladt, azok visszakerültek az íróhoz. 2005. januárjában a Universal Studios vásárolta meg a vámpír-sagát. A film forgatókönyvét az Oscar-díjas Brian Helgeland írta az első három kötetből. A forgatás 2008 februárjában kezdődött Paul Weitz rendezésében. Magyarországon 2009. október 22-én volt a film premiere.

Forrás: murlogh.gportal.hu

Tartalom:

A tizennégy éves Darren semmiben sem különbözik a kertvárosi kölyköktől. Ám mindez megváltozik, miután a barátjával találkoznak egy utazó cirkusszal. A kamaszt megigézi a Rémségek cirkuszának és szörnyeinek világa. Nem csoda, hogy igent mond a Larten Crepsley nevű vámpírnak, amikor az felajánlja neki, hogy őt is vérszomjassá változtatja. Az újdonsült vérszívó csatlakozik a cirkusz förtelmes társulatához, és ezzel együtt belecsöppen a vámpírok és a még náluk is veszedelmesebb ellenfeleik, a vérszipolyok között folyó ádáz küzdelembe.


Kritikák:

Szereposztás:


Chris Massoglia - Darren Shan

John C. Reilly - Larten Crepsley
Josh Hutcherson - Steve
Michael Cerveris - Mr. Tiny
Patrick Fugit - Evra Von
Ken Watanabe - Mr.Tall
Salma Hayek - Madame Truska
Willem Dafoe - Gavner Purl
Jane Krakowski - Cormac Limbs
Ray Stevenson - Murlough
Kristen Schaal - Gertha Teeth

1 megjegyzés:

  1. A film valami elképesztően szörnyűre sikeredett, és sokban megmásították az eredeti történetet. >.< Ha vissza tudnék menni az időben, nem pazarolnám a filmre az időm, sőt, megakadályoznám, hogy létrejöhessen a film. Nem hiszem el, hogy a film forgatókönyvét egy Oscar-díjjal kitüntetett ember írta...

    VálaszTörlés