2016. december 2., péntek

Visszatérünk, egy új könyvvel!

Hahó Shanterek, régen nem volt új bejegyzés, talán meg is feledkeztetek már rólunk! 


Idén Darren nem volt annyira aktív, mint az ezt megelőző időszakban, mikor az egyik ZOM-B könyv jött a másik után! :) A kis Dante születése miatt ezért nem is róhatunk fel semmit az írónak. Darren az apai teendők mellett nagyon sok írói találkozón is volt, és nem tétlenkedett, noha szinte teljes hírzárlat volt a jelenlegi munkáját illetően! Azért valamennyit megtudhattunk a tavalyi születésnapi videónkból, amit nekünk, magyaroknak csinált az író. Ott elmondta, hogy dolgozik egy történeten, ami kevésbé fogja követni a megszokott horror szálat, és inkább a kalandba fog belemenni. Nos ez 2015 októberében volt, azóta eltelt több, mint egy év, és a nagyon korai szakaszban lévő tervből mára egy könyv; az 'An Other Place' azaz 'Egy másik hely' lett! November 29-én Darren a facebook oldalán tette közzé az új regény borítóját, és december elsejével már az Amazonon is kapható az újdonság. A könyv az írói álnevén Darren Dash jegyzésében jelent meg, mint annak idején a 'Sunburn' és a 'The Evil and the Pure'.

Darren a könyv tartalmáról ennyit mondott:
A nem szokványos kis történet egy férfiról szól, aki a valaha volt legfurcsább városban köt ki... Ahol a tér és az idő folyékony, ahol a hold változtatja a színét, és ahol rettentő vadállatok garázdálkodnak szabadon. Ahol a szerelem kockázatos vállalkozás és a halottak gyorsan feledésbe merülnek. Ahol a homokember hozza el a megnyugvást adó menedéket és az Alkimista diktál mindenek felett. 
 A könyv a kritikusok szemében már most elsöprő sikert arat, az egyik olvasó Kelly Smith szerint:
Messze 2016 legjobb könyve, sőt talán az egész évtizedé! Kafka és Rod Sherling törvénytelen gyermeke, egy csipetnyi Ray Bradburyvel fűszerezve. 5/5 Brilliáns! Egyszerűen brilliáns...
Egy angol könyvesblog, a The Literary Connoisseur véleménye:
Darren Dash a terror egy új artériáját nyitotta meg. Különbözik az összes általam eddig olvasott könyvtől! Talán mint az Alkonyzóna, vagy a Tizenegyes állomás.

Végül Darren egyik írói barátja; Rachel Hobbs:
Ettől a könyvtől tényleg eldobtam az agyam! Minden egyes lapja egyszerre volt hátborzongató és izgalmas. A befejezéstől pedig egyenesen libabőrös lettem! 5/5

Forrás : https://www.facebook.com/darrenshanofficial/ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése