2014. augusztus 9., szombat

Zom-B nyereményjáték!



Darren imádja a rajongóit, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy ismét nyereményjátékot hirdetett honlapján. Az nyeremények a Zom-B sorozat egyes kötetei* dedikálva, úgyhogy ismét érdemes kipróbálni a szerencsénket. Ha kíváncsi vagy a teljes játékra olvasd tovább a cikket!

*A nyereménykönyvek angol nyelvűek


A nyereményjáték teljes szövegét megtaláljátok a Shanville Monthly-n angolul, de gondoltam mindenkinek egyszerűbb, ha lefordítom Nektek. :) Íme tehát a teljes cikk:


"Úgy döntöttem, hogy ismét versenyt indítok, immár sorozatban a 3. hónapban, mindenféle különösebb indok nélkül, csak, mert szeretem!!! :) Ez alkalommal a nyerteseknek dedikált Zom-B példányokat kínálok fel. Összesen 20 díj lesz, a következő lebontásban:

Öt első díj, keménykötésű UK borítós Zom-B Mission és Zom-B Clans, valamint puhakötésű UK borítós Zom-B Baby és Zom-B Gladiator.

Öt második díj, keménykötésű UK borítós Zom-B Clans, plusz keménykötésű USA borítós Zom-B Mission, valamint puhakötésű UK borítós Zom-B Baby.

Öt harmadik díj, keménykötésű UK borítós Zom-B Clans, plusz puhakötésű UK borítós Zom-B Baby és Zom-B Mission.

Öt negyedik díj, puhakötésű UK borítós Zom-B Clans.

A verseny világszerte nyitott a rajongók számára - csak győződjetek meg róla, hogy figyelmesen elolvastátok az útmutatót, mielőtt beneveztek - sok szerencsét!

1) Válaszolj a kérdésre: "Mi a neve a könyvsorozatomnak a zombiekról?"

2) Küldd el a jelentkezésedet erre az e-mail címre: compaugust2014@darrenshan.com

3)  Írd a NEVED a TÁRGY dobozba, mikor elküldöd az e-mailt -- ha nem írod be, nem fogadom el a nevezésedet. Emellett győződj meg róla, hogy feltüntetted A TELJES POSTACÍMED a levél szövegében, a válasszal együtt. Ez azért van így, hogy könnyen postázni tudjam a díjadat. Kérlek add meg az életkorodat is, noha ez nem kötelező.

(4) A verseny lezárására 2014. augusztus 14-én, csütörtökön kerül sor, UK idő szerint éjfélkor.

(5) A verseny mindenki számára nyitott a világon, kivéve, ha valamelyik kiadómnak dolgozol vagy a rokonom vagy.

(6) A versenyre maximum EGYSZER jelentkezhetsz. Amennyiben többször nevezel az ÖSSZES jelentkezésed diszkvalifikálva lesz.

(7) Háztartásonként csak egy jelentkezés lehetséges -- ha több jelentkezést küldötök be az ÖSSZES jelentkezés elutasításra kerül. Ha egynél több személy szeretne jelentkezni a házban, közös jelentkezést küldjetek el.

(8) A győztesek kisorsolására 2014 augusztus 15-én, vagy utána kerül sor. A sorsolás teljesen véletlenszerű lesz, Darren Shan által személyesen (egy online számgenerátort fogok használni, hogy kiválasszam a nyerteseket). A nyerteseket megpróbálom majd e-mailben értesíteni, emellett közzéteszem a nevüket a Shanville Message Boardban, emellett esetleg twitteren és facebokon is.

(9) A nevezésekben közölt információk NEM LESZNEK megosztva sem általam, sem pedig valamely más társaság vagy cég által. Az adataidat a gépemen tárolom, majd a verseny lezárultával letörlöm.

(10) A döntésem végleges."



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése