2014. augusztus 24., vasárnap

Zom-B magyar nyertesek



Az előző bejegyzés a Darren által meghirdetett augusztusi nyereményjátékról szólt A mostani bejegyzés arról szól, hogy Nektek is érdemes megpróbálni szerencséteket, ugyanis a játék lezárultával összesen 4 magyar nyertes lett kihirdetve. 4 a 20-hoz nem is rossz arány, nem gondoljátok? :) Darren így írt a versenyről:

"Ezidáig a legelső alkalommal, az augusztusi verseny során az ÖSSZES versenyző helyesen válaszolt a feltett kérdésre. A kérdés most is ugyanolyan egyszerű volt, mint máskor, azonban mindig számíthatok egy-egy rossz válaszra - kivéve a mostani versenyen! Bizonyára a korral egyre okosabbak lesztek! Noha meg kell mondanom, néhány jelentkezőt így sem fogadhattam el, mert nem adtak meg címet, vagy nem követték az utasításokat. Szóval az összes helyes és érvényes jelentkezők száma 391 volt. Mint mindig, most is köszönöm mindenkinek a részvételt, gratulálok a nyerteseknek, akik pedig nem nyertek azoknak sok szerencsét legközelebb!"

Magam sem tudom hogyan, de ez alkalommal én is az egyik szerencsés nyertesnek mondhatom magam. A nyertesek ilyen csomagot vehettek át a héten:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése