2015. november 20., péntek

Zom-B magyarul - ITT A VÁRVA VÁRT FOLYTATÁS!

A Móra Kiadó ma tette ki a honlapjára; megjelenik a Zom-B sorozat harmadik része a Város magyarul!! A megjelenés dátuma 2015.12.07., tehát akinek eddig nem volt ötlete, hogy mit kérjen karácsonyra, annak a Móra segít! :D A tartalom a következő:

A sorozat harmadik kötetében B elindul London utcáin, és szemügyre veszi, milyen pusztításokat okozott a zombik támadása. A holtak és élőholtak városa ez, és akik megmenekültek, néha veszélyesebbek, mint maguk a zombik. A várost felügyelő fegyveres csapatok csak növelik a rettegést, és a színen újra feltűnik a rémálomba illő, különös bohóc!

„Régebben azt gondoltam, London az egyik legizgalmasabb hely a világon, ahol egyfolytában történik valami, és egy percre sem áll meg az élet. Most úgy érzem magam, mintha a világ legnagyobb temetőjén sétálnék át, ami ráadásul még ronda és rendetlen is... Mindenütt megszáradt vér- meg hányásfoltok… Bár nincs akkora bűz, mint gondolná az ember, azért elég durva, főleg, hogy az orrom most sokkal érzékenyebb, mint amikor még éltem.”

Az új könyv tehát úton van, nem kell már sokáig várni!

Forrás: www.mora.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése