2015. október 12., hétfő

Magyar Shanterek Zom-B hulláma

Eláruljak még egy titkot? Az évforduló kapcsán Darren személyesen segített a meglepetés elkészítésében. Bizony! *döbbenet helye*

A magyar rajongótábor közismerten az egyik kedvence, és valljuk be, ezt meg is érdemeljük, hiszen ki készített fantasztikus, ötletesen dekorált, személyre szóló könyvtalálkozót, ha nem mi? Itt a következő lehetőség mindenkinek, hogy megmutassa, melyik országnak van a legodaadóbb rajongótábora! 

Szeretnénk minden vállalkozó szellemű fant megkérni, hogy készítsen egy képet magáról, kedvenc Darren Shan könyvével együtt!

Mivel a legfrissebb megjelenés a Zom-B első két része, a legjobb az, ha ezzel tudtok képet csinálni. Akinek még nem sikerült beszereznie ezeket a könyveket az se csüggedjen, akkor kedvenc tulajdonotokban lévő Shan kötetetek kerüljön a képre. A Halloweenhez közeledve, akinek van kedve be is öltözhet a képen. A fotókat facebookon a Darren Shan Hungary csoportba töltsétek fel, vagy küldjétek el a c-noemi@hotmail.com e-mail címre, tárgyként a 'Darren Shan Hullám'-ot megjelölve. A beküldött képekből egy nagy képet szerkesztünk, ami ki fog kerülni ide, és elküldjük Darrennek is. A beküldési határidő október 21. éjfél. Ha bármilyen kérdés merülne fel, kommentben leírhatjátok. Legyetek kreatívak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése