2015. április 23., csütörtök

Sunburn

Már említettük korábban, de április 13-án meg is jelent Darren új felnőtteknek szóló könyve, tehát ezt nem Darren Shan néven, hanem Darren Dash néven adja ki.

A történet a következő: Mikor három barát elmegy nyaralni Bulgáriába, a naptól való leégés az egyetlen problémájuk. De amikor egy olyan bestiától menekülnek, amit sose képzeltek, elkezdődik a küzdelem a túlélésért. Nappal megégnek... de az éjszaka ennél sokkal sötétebb félelmeket rejt. Egy történet a barátságról, a nyaralásról, a feláldozásról és a tanulásról, ahol az egyik eléggé érzékeny fiatal ember úgy hal meg a szörny kezei között, mint amilyet sose láttak előtte. Egy pörgős, szörnyű, torokszaggató legenda, mely olyan régi, mint az idő, a The Evil and The Pure írójától.

Hogy nálunk mikor jelenne meg, nagyon jó kérdés. A The Evil and The Pure és a Zom-B sorozatot se adták ki, ahogy a Hagurosan-t se. Szóval így is le vagyunk maradva, de reméljük, lassan utolérjük a többieket. Minden esetre aki megakarja rendelni, az itt megteheti.


A borítóra egy ingyenes képet használt fel, ami szerinte tökéletesen illeszkedik a könyvhöz, s reméli, a rajongói is elégedettek lesznek vele. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése