2015. január 1., csütörtök

B.Ú.É.K.!

Sziasztok!

Boldog Új Évet Szeretnénk Kívánni Nektek! Egy újabb év van mögöttünk, új lehetőségekkel és természetesen Darren Shan könyvekkel :) Ha minden jól megy, idén tavasszal az utolsó Larten könyv is megjelenhet, s talán őszre a Zom-B első része. A UK/USA-ban már a 10. könyv lát napvilágot, mely február 12-én fog megjelenni:



15 éve rémségben élünk!

Darren 2000 januárjában adta ki a Rémségek cirkuszát, így ez az év egy csodálatos 15. évfordulót jelent számára a munkásságában. Tudták, hogy az elején senki se akarta? Betiltották, nem akarták, hogy olvassák az emberek, ódzkodtak tőle. Majd a HarperCollins kiadó (biztosan hallottatok már róla, mikor fellapozzátok a könyveit) bevállalta, hogy kiadja. Talán a szerencse, talán DesTiny csínytevése, de sikerült kiadni. Persze nem volt egyből egy bestseller, de fokozatosan szétszóródott a világban és egyre népszerűbb és népszerűbb lett. A legtöbbet eladott könyvévé vált! Természetesen előtte az Ayuamarca már megjelent (A holtak vonulása), azonban az nem okozott elsőre akkora sikert. Az évfordulót megünnepelve, a 10. Zom-B könyvbe belefog csempészni valamit a Rémségek cirkuszából, de ezt egyenlőre még nem akarja lelőni. Meg, mi se tennénk ;)

Viszont ha szereted a vámpíros könyveket, ezt a zenét muszáj meghallgatni, amit egy rajongó készített el, mely Darren, Annie és Steve kapcsolatáról szól ,remek képekkel illusztrálva. Lássuk is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése