2014. március 1., szombat

DARREN SHAN MAGYARORSZÁGRA JÖN JÚNIUS KÖZEPÉN!

Már egy hónapja tudjuk a hírt, de most tette ki hivatalosan Darren a márciusi Shanville hírek közé.  Felmerült a szerkesztőségünkön belül, hogy szervezünk a dedikálás előtt találkozót, valamint készülünk rendesen a fogadtatásra (étel, dekoráció, háttérzene stb.) A rajongói fogadtatást a Móra kiadóval együtt fogjuk lebonyolítani, jelenleg a kapcsolatfelvétel történt meg. Akit érdekel, az csatlakozzon az eseményhez. A hír fordított és az angol változata:
  MAGYAR HÍVÁS

Elvoltam ragadtatva, hogy nemrég  meghívtak Magyarországra. Jó pár év telt el az utolsó látogatás óta, tehát jó lesz összefutni pár régi rajongóval és remélhetőleg találkozhatok jó sok új Shansterrel akik csatlakoztak, mióta a városban voltam legutoljára. A terv még csak egy nagyon korai szakaszában van -- minden amit közzétehetek, hogy Június közepén jövök. Maradj kapcsolatban a többi infóért.

HUNGARY CALLING
I was delighted to recently be invited back to Hungary on tour. It's been a good few years since my last visit, so it will be nice to catch up with some old fans and hopefully meet lots of the new Shansters who have sprung up there since I was last in town! The planning is still in its very early stages -- all I can reveal for now is that I'll be coming in mid-June. Stay tuned for more details.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése