2014. február 1., szombat

Hírek

A hónap első napját, egy kis híráradattal kezdenénk. Sajnos még a Zom-B Mission UK borítója nem látott napvilágot, hisz a felénél tart a játék, de az amerikai borítót elhoztuk nektek:



Március 27-én fog megjelenni, ahogy az előző hónapban említett és kitárgyalt Zom-B Circus is, ami egy különálló könyv lesz, potom 1 fontért, ahogy annak idején a Kojaszan. Fontos ez a hónap, ugyanis Darren 1999 februárjában adta ki első könyvét (igen, 15 éve!), az Ayuamarca-t, amit magyarul mi A holtak vonulása címen ismerünk. Ezúton szeretné megünnepelni ezt a fontos hónapot. Ma jelent meg új könyve, ami kifejezetten csak felnőtteknek szól és jelenleg csak e-bookban kapható. Darren Dash néven adta ki, címe: The Evil and the Pure – hivatalos oldal itt: http://www.darrendashbooks.com/



Ez az egyik legsötétebb könyve, horrorisztikus, nélkülöz minden fantasy elemet, eléggé gengszteres. És hogy miről szól?

Big Sandy egy végrehajtó. Clint Smith egy dealer. Kevin Tyne egy strici. Gawl McCaskey egy orgyilkos.
Az erőszak négy embere, akik abból élnek, hogy átvágják az embert. Ez London, 2000. év vége. Egy gengszter próbál törvényes lenni. Egy kémiai zseni az illegális mesterművén dolgozik. Egy foci klub eladásra kerül. Vadul tenyésztett kutyák vonítnak a vérért. Egy züllött pap kizsákmányolja a nyáját. Egy fiatal bántalmazott nő imádkozik a megváltásért.
A kemény, megbocsáthatatlan város utcáin, nem mindenki éri meg az újévet.
Egy sötét, szívfájdító történet. CSAK felnőtt olvasóknak ajánlott!

Megjelenési dátum: Február 1..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése