2013. október 2., szerda

Amit mind tudni akarunk

Avagy mikor jelenik meg végre a Gyilkos születik?

Kezdésnek egy gyors számadás, hogy hányszor is futottak neki a magyar megjelenésnek:


  • 2013. május 31.
  • 2013. június 30.
  • 2013. augusztus 1.
  • 2013. október 1.Nos igen, elkeserítő. A legújabb megjelenési dátum december 1., de valljuk be, már nincs túl sok hitele ezeknek a dátumoknak. És hogy miért ez a (pofátlanul) sok csúszás? Na ez az, amit senki sem tud, csak a Móra. Sokan már nyáron előrendelték a könyvet, a meg nem jelenésekkor ők ilyen levelet kaptak:

"Tisztelt X Y!
Köszönettel vettük megrendelését, de sajnos egy adminisztrációs hiba folytán Darren Shan Gyilkos születik című könyve még nem elérhető.
Kárpótlásként szeretnénk Önnek egy 30%-os kedvezményt felajánlani erre a műre, amit előreláthatólag *következő megjelenés dátuma* tudunk kiszolgálni. 
Önt személyes levélben fogunk értesíteni a megjelenésről és a kiszállításról.
Köszönettel,

Mohacsi Katalin
marketing munkatárs"

Most már mind tudni szeretnénk, hogy mi ez az adminisztrációs hiba, ami miatt már 7 hónapot csúszik a könyv megjelenése... Valószínűleg választ nem fogunk kapni, csak reménykedni tudunk, imádkozni vagy különféle összeesküvés-elméleteket szövögetni december 1-jéig, amikor is kiderül, hogy lesz-e 8 hónap a 7 hónapból. Kíváncsian várjuk.

Azoknak, akik már nagyon elkeseredetten olvasni akarják a könyvet, ajánlom a Letöltések menüt, ahol is rajongói fordításban már elérhetitek a Gyilkos születik-et. Kitartás Shanterek, egyszer már csak megjelenik a könyv! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése