2014. június 14., szombat

Dedikálási beszámoló és rengeteg friss hír

Sziasztok!

Jó rég nem írtunk semmi hírt, mivel a dedikálással-dekorációkkal voltunk elfoglalva, így most rengeteg hírrel térünk vissza! Először is a dedikálásról:

Darren Shan pénteken érkezett meg Budapestre. Első állomása a szelfi nyerteseivel, valamint a Darren Shan rajongói oldal szervezőivel volt szombaton 1 órakkor az Underground Fear-nél. A helységekben a korom sötét, a néhol erős, villodzó fények és a hirtelen  hanghatások mellett a minőségi, valósághű kellékek és az életre keltett, vérszomjas őrült gyilkosok segítségével élheti át az ember az eddig még soha nem érzett félelmet. A színészek Darren szerint csodálatosak voltak, ahogy annak is örült, hogy mindezt angolul tették, így mindent értett. A szerencsések a Tengernyi vér-t is aláírathatták vele.


Este az első budapesti dedikálása a Vörösmarty téren remekül sikerült. A sor egészen a Dunáig ért, két óra múlva is, ahogy órák után is a sor maradt ugyan úgy. 5 óráig tartott a dedikálás, az este 8 órai befejezés helyett este 10-kor írta alá az utolsó könyvet. Fáradtan távozott de nagyon boldogan és elégedetten, hogy elmondhassa: a magyar rajongói az egyik legjobbak a világon. A sorban állókat zöld palacsintákkal kínáltuk, ami Darren tetszését is elnyerte. Szeretnénk néhány kép (Gabor Szekely) erejéig feleleveníteni a dedikálás hangulatát azoknak a rajongóknak, akiknek nem sikerült eljönniük:








Másnap, szombaton reggel, a Librinél kezdte a dedikálást, ahol szintén plusz 2 órát maradt a hosszú sor miatt. A Libri mindkét kijáratát ellepték a rajongók. A dedikálás hangulata szintén Darrenesre sikeredett. Meggypite és boszorkányujj várta Darrent, valamint egy nagy sakkfigura, amit Ő és a rajongók is aláírhatták a hátoldalán:




És ezzel le is zárult a dedikálási infó. Darren nagyon kedves volt, türelmes és mindenkinek válaszolt a kérdésére, ha szeretett volna bármit feltenni. Darren az új felnőtteknek szóló könyvét is reklámozta, a The Evil and the Pure-t.


Viszont ígértünk további híreket. Az egyik a vadonatúj interjú Darrennel, ahol többek között említést tesz az Árnyak asszonya megfilmesítésének lehetőségéről! Igaz az interjú nem említi, de a Kojaszan könyvből pedig musical adaptáció születhet, aminek forgatókönyvét Darren-nek kéne megírnia. Továbbá kijöttek az új borítói a Démonvilág sorozatnak, amit most jelenleg a UK-ban adnak ki új borító elgondolásokkal:



Valamint a magyarokat az a megtiszteltetés érte, hogy a Város trilógia angol Kindle változatának borítói, a magyar borítók lettek:




Utolsó hírként pedig május 19-én Taiwanban megjelent a Zom-B negyedik kötete, aminek borítója a következő:


Úgy gondoljuk 2008 óta nem hogy csökkent a Darren iránti rajongás, hanem nőtt, így úgy gondoljuk igény lesz a Zom-B és a további könyvek kiadatására. De addig is várjuk az októberi 3. Larten könyv megjelenését (A végzet palotája).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése